Witam z Polski

inmar

New Member
View Badges
Reaction score
22
Rating - 0%
0   0   0
Witam, jestem Inmar z Polski, do rejestracji skłonił mnie ciekawy temat filtra CO2 w obiegu zamkniętym, który już stosuję od miesiąca.Niestety nie znam angielskiego i muszę tłumaczyć przez google.

Translation:
Hello, I am Inmar from Poland, I was prompted to register by the interesting topic of the closed-loop CO2 filter, which I have been using for a month, Unfortunately, I don't know English and I have to translate via google.

Last edited by a moderator:
Welcome to Reef2Reef!!!

Clownfish.gif

Welcome to R2R! Translations are just fine. You may even get some responses in Polish. there are people from all over the globe on here sharing their passion for saltwater aquaria.

TRANSLATION (no idea how good this is):

Witamy w R2R! Tłumaczenia są w porządku. Możesz nawet otrzymać odpowiedzi w języku polskim. są tu ludzie z całego świata, którzy dzielą się swoją pasją do akwariów morskich.

R2R-Welcome3.jpg

Witam, jestem Inmar z Polski, do rejestracji skłonił mnie ciekawy temat filtra CO2 w obiegu zamkniętym, który już stosuję od miesiąca.Niestety nie znam angielskiego i muszę tłumaczyć przez google.

Translation:
Hello, I am Inmar from Poland, I was prompted to register by the interesting topic of the closed-loop CO2 filter, which I have been using for a month, Unfortunately, I don't know English and I have to translate via google.

Hi Inmar and Welcome!

This might help you find people local to you:

Translation:

witam, jestem z UK, moja żona 15 lat Agnieszka jest z Radomia w Polsce, mamy 2 córki, Rozalia 7 lat i Emilia 8 miesięcy.
Wciąż jestem nowy w tym hobby (moje akwarium ma prawie 2 lata) witam w reef2reef.
Gdzie teraz mieszkasz? kraj/lokalizacja, jaki rozmiar posiadasz i założyłeś akwarium, dziękuję

żonaty od 15 lat przepraszam, moja żona ma 36 ha ha

IF YOU HAD TO TAKE A REEFING EXAM, WOULD YOU PASS?

• Yes!

Votes: 32 45.7%
  • Not yet, but I have one that I want to buy in mind!

Votes: 9 12.9%
  • No.

Votes: 26 37.1%
  • Other (please explain).

Votes: 3 4.3%

New Posts

Back